ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2013


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση η πείνα θερίζει. Η ανεργία στα ύψη. Γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς. Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Η κυβέρνηση Σαμαρά κλονίζεται. Ο Κουβέλης μιλά για τη μεγάλη επανάσταση. Ο Βενιζέλος δηλώνει ότι πρέπει να κηρυχθεί πόλεμος στη Γερμανία. Αποφασίζονται πρόωρες εκλογές. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν 5% στη κυβέρνηση. Η μεγάλη μέρα της απεργίας έχει έρθει. Η συμμετοχή σαρωτική. Το 0,0001% συμμετοχής συγκλονίζει. Πάνω από πέντε άτομα συγκεντρώνονται στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Συντάγματος.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Ο Σαμαράς και οι λοιποί συνοδοιπόροι συγκεντρώνουν το 90% των ψήφων. Σχηματίζεται «ισχυρή» Κυβέρνηση. Για μια ακόμη φορά ο λαός έδειξε την αποφασιστικότητα του στις κάλπες. Την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα υπάρχει σχέδιο για μεγάλη κονόμα από επιτυχημένους επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν τη δύσμοιρη ελληνική μεσαία τάξη να βρει τη παλιά της καταναλωτική ικανότητα.
Ακούγονται τα πρώτα σχέδια επιχειρηματικής ανόρθωσης. Βοήθεια στην Ελληνίδα που πρέπει να μετατραπεί σε αποτελεσματική επιχειρηματία – πρότυπο. Οι άνδρες δεν μπορούν, λένε.
ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
Επιτέλους ιδιωτικοποιείται το διεφθαρμένο κομμάτι των ελληνικών ΔΕΚΟ. Εγκαθιδρύεται στιβαρό, σύγχρονο και αποτελεσματικό μάνατζμεντ (γερμανικό, ολλανδικό, αυστριακό, φιλανδικό κλπ.). Στη ΔΕΗ μειώνεται το προσωπικό σε 100 έλληνες εργαζόμενους. Παράλληλα προσλαμβάνονται 2.000 Αφγανοί χωρίς μισθό παρά μόνο με αμοιβή τροφής σε συσσίτια, με 84ώρη εβδομαδιαία εργασία. Το μέλλον είναι εδώ. Περιορίζεται η ηλεκτροδότηση σε επιλεγμένα σημεία των βορείων και νοτίων προαστίων των Αθηνών και στο σπίτι του καλύτερου Ευρωπαίου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι ρυπαροί δεν δικαιούνται πλέον ηλεκτροδότησης. Το ίδιο αποτελεσματικό μάνατζμεντ εγκαθιδρύεται σε όλες τι πρώην ΔΕΚΟ. Υδροδοτούνται οι ίδιες περιοχές με αυτές που ηλεκτροδοτούνται. Για τους υπόλοιπους διατίθενται 10 κοινόχρηστες βρύσες σε κάθε κεντρική πλατεία των ελληνικών πόλεων. 1 € το ποτήρι, είναι τιμή κοινωνικής πολιτικής.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013
Το σχέδιο για την μετατροπή της Ελληνίδας στην πιο αποτελεσματική επιχειρηματία της Ευρώπης αρχίζει να υλοποιείται, επιτέλους. Οι ντόπιοι εκπρόσωποι των γερμανικών, ολλανδικών, αυστριακών και σία μεγαλοεπιχειρηματιών οργανώνουν σε γκρουπ εκατομμύρια Ελληνίδες και τις στέλνουν ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς στο Λάος της Νιγηρίας. Ακούγεται ότι θα κερδίσουν αμύθητα ποσά.
Τέλη του μήνα και ένα περίεργο φαινόμενο συμβαίνει. Οι πεταλουδίτσες της Νιγηρίας που δουλεύουν πέριξ της Ομόνοιας και λοιπών περιοχών της Ελλάδας δεν δέχονται πλέον κλήσεις από τα αγόρια τους στη Νιγηρία. Ανάλογα εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν κανένα νέο από τις γυναίκες, ελληνίδες, επιχειρηματίες της Νιγηρίας.
ΜΑΙΟΣ 2013
Στο Λάγος τις ελληνίδες επιχειρηματίες τις υποδέχτηκαν κάτι περίεργοι τύποι. Τους σουλάτσαραν πέριξ του λιμανιού. Απελπισία και οργή κατακλύζει το μυαλό και το κορμί.
Συγκινημένοι Γερμανοί πολίτες και πολιτικοί από την έκκληση των ανδρών ελλήνων «νοικοκυραίων» για επιβολή της τάξης στην άναρχη Ελλάδα στέλνουν το ανάλογο προσωπικό. Απολύονται και οι τελευταίοι Έλληνες Δημόσιοι Υπάλληλοι, τις θέσεις τους καταλαμβάνουν Γερμανοί και Αυστριακοί πολίτες. Για δε τους νοικοκυραίους μαγαζάτορες που τους κάλεσαν για βοήθεια τους μαθαίνουν σύγχρονες τεχνικές μάνατζμεντ. Για τη βοήθειά τους αυτοί μπαίνουν συνέταιροι παρακρατώντας το 90% των κερδών της κάθε ταβέρνας, σουβλατζίδικου, ψιλικατζίδικου και περιπτέρου.
Η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της ανόρθωσης. Ο αριστερός συνεταίρος εισηγείται φορολογία στη χρήση των κοινοχρήστων τουαλετών. Η εισήγηση υλοποιείται πάραυτα. Τα κέρδη πολλά. Σπίτια ελληνικής κυριότητας δεν υπάρχουν πλέον αφού δόθηκαν για να ξεχρεώσουν το 5% των τόκων του τεράστιου ελληνικού χρέους με αποτέλεσμα η κοινόχρηστη τουαλέτα να θεωρείται απαραίτητο είδος. Απαγορεύτηκε επίσης να κάνουν την ανάγκη τους οι έλληνες σε δημόσιο χώρο. Η αποδοτικότητα του φόρου φθάνει σε ασύλληπτα μεγέθη.
ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
Περίεργα νέα φθάνουν στα αφτιά των ελλήνων ανδρών. Μαθαίνουν ότι οι Ελληνίδες επιχειρηματίες του Νίγηρα βγάζουν χιλιάδες Νάιρα κάθε μέρα. Ξεσηκώνονται. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια διάκριση και άνιση μεταχείριση ανάμεσα στα δύο φύλα. Η κυβέρνηση Σαμαρά απειλείται από την εξέγερση. Οι δημοσκοπήσεις τις δίνουν 3%.Οι ντόπιοι εκπρόσωποι των γερμανικών, ολλανδικών, αυστριακών και σία μεγαλοεπιχειρηματιών οργανώνουν σχέδια για την αποκατάσταση της ισότητας, σεβόμενοι το ελληνικό Σύνταγμα.
Διεξάγονται εκλογές. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η συμμαχική κυβέρνηση Σαμαρά παίρνει το 95% των ψήφων.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2013
Εκατομμύρια Έλληνες άνδρες πετούν προς Βερολίνο, Μόναχο, Άμστερνταμ, Ελσίνκι, Βιέννη κλπ. Στα αεροδρόμια τους περιμένουν κάτι περίεργοι τύποι. Απελπισία και πόνος διαδέχεται το πρώτο συναίσθημα χαράς. Τους σουλατσάρουν στις κεντρικές πλατείες. Η συνέχεια δεν μπορεί να γραφτεί παρά μόνο να λογοκριθεί.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Στο Λάος της Νιγηρίας συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Ελληνίδες επιχειρηματίες, στις υγρές νύχτες της πόλης ανακαλύπτουν στιβαρά, μυώδη κορμιά, συμπονετικά μάτια και πονεμένες ιστορίες. Θυμούνται τον νωθρό, ροχαλώδη πρώην έλληνα σύντροφό τους που μιλούσε για ένα ελπιδοφόρο μέλλον και κάνουν ομαδικούς εμετούς. Μία Ελληνίδα, ονόματι, Λυσιστράτη ξεχωρίζει από το πλήθος.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Δημοσίευμα της Build γράφει για οριστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Έλληνες δεν υπάρχουν πλέον στο νότιο άκρο της Βαλκανικής. Ο υπόλοιπος Νότος της Ευρώπης ξεσηκώνεται. Οι Πορτογάλοι εθνικοποιούν τις τράπεζες, διαγράφουν το παράνομο χρέος και αναλαμβάνουν τη διαχείριση του παραγωγικού τους πλούτου. Οι Ισπανοί ακολουθούν. Οι Ιταλοί το σκέφτονται. Συμπονούν τους έλληνες «άντρες» και τους παίρνουν ως οικονόμους στα σπίτια τους. Αποφεύγουν να τους φωνάζουν με το βορειοευρωπαϊκό, ταπεινωτικό, παρατσούκλι «Λόλα».
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013
Ξεσπά επανάσταση στη Νιγηρία. Εκλέγεται πρόεδρος της χώρας η Λυσιστράτη. Εθνικοποιούνται οι πετρελαιοπηγές. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα η Νιγηρία ανήκει στους Νιγηριανούς και στις ελληνίδες συζύγους τους «επιχειρηματίες».
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Περίεργες σκιές αναδύονται από τις ελληνικές θάλασσες. Μαχόμενες γυναίκες σηκώνουν την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη. Είναι οι Ελληνίδες επιχειρηματίες της Νιγηρίας. Επανακαταλαμβάνουν τη χώρα που τόσο καιρό είχαν νοσταλγήσει. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου καταργείται η Κυβέρνηση Σαμαρά.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Μέλη της οργάνωσης της Αργυρής Δύσης θέτουν θέμα ελληνικότητας των πανέμορφων σοκολατένιων παιδιών που τριγυρνούν και παίζουν αμέριμνα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων.
Στον ομφαλό της Ελλάδας, στους Δελφούς εμφανίζεται μία περίεργη τύπισσα που καίει δάφνες στους βωμούς και λέει περίεργους χρησμούς. Καταφεύγουν εκεί τα μέλη της Αργυρής Δύσης προκειμένου να πάρουν απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα που τους απασχολεί. Είναι τα πανέμορφα παιδιά που κυκλοφορούν στους δρόμους των ελληνικών πόλεων ελληνάκια; Ο χρησμός δεν αργεί να βγει, αμφίσημος αλλά από μία άλλη άποψη πολύ σαφής:
«ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. ΓΙΝΕΣΑΙ».
Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: